06 40429440

De kracht van specialisaties

Na het afronden van je (generalistische) opleiding ben je aan de slag gegaan in een therapeutisch centrum, instituut of mogelijk met je eigen praktijk.

Maar dat maakt je nog geen goede behandelaar. Je kunt het geleerde in de praktijk toepassen, maar dat betekent niet dat je bijvoorbeeld een bloeiende praktijk zal hebben.
Als lichaamsgerichte hypnotherapeut krijg je te maken met mensen met diverse problemen.

Maar in welke mate onderscheid je je hiermee van andere therapeuten? En hoe goed is dat voor je praktijk?
Wil je een praktijk met tevreden cliënten die je echt kunt helpen met hun problemen?

Dan is het een goed idee om je te specialiseren in het behandelen van bepaalde problemen.
Maar welke specialisatie past bij jou?
Gaandeweg heb je een voorkeur ontwikkeld voor een bepaalde doelgroep en je eigen stijl ontwikkeld.

Heb je al ontdekt welke hulpvragen je het beste behandeld en zelf veel voldoening uithaalt?

Specialisaties van HypenZo. Om je te helpen bij het maken van je specialisatie, hebben we een aanbod van specialisaties samengesteld. Er is vast wel een bij voor jou.

Specialisatie Burn-out

Specialisatie Burn-out

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor onze zesdaagse specialisatie burn-out en word een expert op dit gebied!

Deze specialisatie burn-out is ook een kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals en je praktische vaardigheden te verbeteren. Je zult weggaan met nieuwe inzichten en kennis die je kunt toepassen in je werk. Dit is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere wereld. 

De student heeft kennis over wat stress is en hoe stress zich in het lichaam kan manifesteren. Kan voorbeelden van gezonde stress en van ongezonde stress benoemen. De student kent de huidige omschrijvingen/definities van burn-out en kan deze benoemen. De student herkent de verschijnselen die horen bij stress en burn-out. De student heeft zicht op de samenhang tussen lichaam en geest en het verschijnsel stress. De student heeft kennis over de relatie persoonlijkheidsfactoren en stress. De student heeft kennis van en herkent coping mechanismen. De student heeft kennis van belangrijke begrippen en opvattingen uit de dieptepsychologie.

De student heeft inzicht in draagkracht en draaglast bij een cliënt. De student begrijpt en heeft inzicht in de relatie stress en persoonlijkheidsfactoren. De student heeft inzicht in de relatie stress en werk. De student begrijpt en heeft inzicht over invloed van grote live events en stress. De student heeft inzicht in burn-out vanuit dieptepsychologisch oogpunt.

De student kan kennis en inzicht van voorafgaande toepassen in haar therapeutische relatie met de cliënt. Kan samen met de cliënt vaststellen op en in welke mate de stress, burn-out zich bij de cliënt manifesteert. Kan dit laten zien door casuïstiek van een cliënt uit te werken in een behandelplan

Na het volgende van deze specialisatie burn-out heeft de student te allen tijde zicht op haar eigen rol in relatie tot die van de cliënt en is in staat haar eigen werk kritisch te bezien en in overleg met andere professionals te bespreken. Ook kan de student een therapeutisch relatie aangaan met haar cliënten en heeft voldoende kennis en zicht op de werking van deze relatie in haar behandelplan.

Scholing-informatie

Startdatum Nog niet bekend
Maximaal aantal studenten 1
Wachtlijst 1
Prijs p.p € 995
NBVH Studiepunten 36
Duur Zes dagen
Locatie Locatie HypenZo
Categorie(ën) Specialisaties

Docent(en)

Locatiekaart

HypenZo is aangesloten bij:

06 40429440

Lesdagen

vr - za - zo 10:00 - 17:00

Burgemeester Mollaan 34

5582 CK Waalre

BEROEPSOPLEIDING

HYPNOTHERAPIE