Richard Van KasterenEen carrière in het internationale bedrijfsleven vol stress en weinig tijd voor zijn jonge gezin deed Richard besluiten om ondernemer te worden. Zodra zijn kinderen sliepen kon hij zijn opdrachtgevers ondersteunen op onder andere economisch, juridisch en fiscaal gebied.

Vanuit zijn onderneming CBSA kiest Richard voor een persoonlijke relatie met zijn klanten en fungeert hij als sparringpartner en vertaalt de behoeften van zijn klanten naar praktische oplossingen. Proactief handelen en meedenken staan bij Richard centraal en gecombineerd met enthousiasme en ondernemerszin voelt hij zich volledig betrokken bij zijn klanten.

Andine Dijkman heeft Richard destijds gevraagd als penningmeester voor de Nederlandse Vereniging voor Toegepaste Hypnose (NVTH). Aangezien zij beiden dezelfde visie deelden en beiden de intentie uitspraken om NVTH te professionaliseren is Richard enthousiast toegetreden tot het bestuur als penningmeester.

Richard zegt: 
"Stichting HypenZo Opleidingen is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel opleidingsinstituut. In onze opleiding hypnotherapie leiden wij therapeuten op tot “full-service” therapeuten met een complete gereedschapskist. Onze afgestudeerde therapeuten onderscheiden zich door procesmatig praktijk- en lichaamsgericht werken. Verdere professionalisering en automatisering zijn onze volgende uitdagingen waarvoor ik me vol energie en enthousiasme zal inzetten!"

HypenZo is aangesloten bij: