Stichting HypenZo Burgemeester Mollaan 34 | 5582 CK Waalre
De Kracht Van Specialisaties Hypenzo

De kracht van specialisatie

Na het afronden van je (generalistische) opleiding ben je aan de slag gegaan in een therapeutisch centrum, instituut of mogelijk  met je eigen praktijk. Maar dat maakt je nog geen goede behandelaar. Je kunt het geleerde in de praktijk toepassen, maar dat betekend niet dat je bijvoorbeeld een bloeiende praktijk zal hebben.

Als lichaamsgerichte hypnotherapeut krijg je te maken met mensen met diverse problemen. Maar in welke mate onderscheid je je hiermee van andere therapeuten? En hoe goed is dat voor je praktijk?

Wil je een praktijk met tevreden cliënten die je echt kunt helpen met hun problemen? Dan is het een goed idee om je te specialiseren in het behandelen van bepaalde problemen.

Maar welke specialisatie past bij jou?

Gaandeweg heb je een voorkeur ontwikkeld voor een bepaalde doelgroep en je eigen stijl ontwikkeld. Heb je al ontdekt welke hulpvragen je het beste behandeld en zelf veel voldoening uithaalt?

Specialisaties van HypenZo

Om je te helpen bij het maken van je specialisatie, hebben we een aanbod van specialisaties samengesteld. Er is vast wel een bij voor jou.

HypenZo biedt onderscheidende specialisaties aan die ook in aanmerking komen voor het STAP-budget. Daarmee kun je jezelf als professional nog beter onderscheiden!

Voor deze meerdaagse scholingen kun je op 1 november opnieuw het Stap-budget aanvragen. Meld je aan vóór 1 november, zodat je op 1 november het STAP-budget kunt aanvragen.

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan scholingen en brengen deze graag onder je aandacht.

Klik hier om naar de opleidingsagenda te gaan

 

Pin It

Hypenzo is aangesloten bij: