IEMT Afgerond Hypenzo

Yess!!

Wij zijn trots op onze IEMT practitioners die vandaag de opleiding hebben afgerond.
Van harte gefeliciteerd.

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy, een therapeutische benadering waarbij oogbewegingen worden gebruikt om individuen te helpen emotionele en psychologische problemen te verwerken en op te lossen. Deze prachtige methode betekent een doorbraak bij mensen die vast zitten en andere kijk op PTSS.
Beoefenaars van IEMT zijn getrainde professionals die een gespecialiseerde training in deze therapeutische techniek hebben gevolgd.

IEMT-beoefenaars kunnen verschillende achtergronden hebben, zoals counseling, psychotherapie, psychologie of andere gerelateerde gebieden. Ze krijgen training in de specifieke technieken en protocollen van IEMT, waarbij ze met cliënten werken om negatieve emoties en overtuigingen die hen mogelijk tegenhouden, te identificeren en te verwerken.

Tijdens een IEMT-sessie kan de beoefenaar verschillende technieken gebruiken, waaronder oogbewegingen, om de cliënt te helpen toegang te krijgen tot moeilijke emoties en ervaringen en deze te verwerken. Het doel is om de cliënt te helpen deze problemen op te lossen en op een positievere en productievere manier verder te gaan.

Binnenkort start weer een nieuwe IEMT specialisatie en daarna volt de IEMT Advanced!

Blader eens door onze agenda

 

HypenZo is aangesloten bij: