Voordat ik aan de 4-jarige opleiding bij HypenZo begon, had ik al heel wat opleidingen gedaan, zoals NLP, een hypnose practitioner, DISC en las ik al erg veel zelfhulpboeken.
Stendert RademakersHypnotherapie trok me daarbij altijd enorm vanwege de effectiviteit ervan en ik koos voor deze opleiding om het nou allemaal in één keer grondig, stapsgewijs te leren zodat ik de juiste tool op het juiste moment kan gebruiken.

Het is fijn de bekende stof nogmaals te ervaren en bestaande kennis te verrijken. Nieuwe onderdelen zorgden als spierpijn bij het weer gaan sporten voor de nodige verwarring om van mijn routinematige manier van werken af te wijken. Nu in het einde van het tweede jaar, pluk ik steeds meer de vruchten hiervan.

Als enige man van mijn leerjaar vind ik het wel jammer om niet een keer met een andere man te kunnen oefenen maar ik leer in een heel fijne sfeer veel van mijn medeleerlingen met hun talenten die ik minder heb.
Iedere sessie leer je over jezelf en elkaar, wat ik meeneem in mijn dagelijks werk als therapeut, coach en docent.

Vanwege de erkenning van de opleiding moeten we ook wat theorie leren, wat voor mij ook echt een moeten is. Tijd voor de opleiding vrijmaken is dus belangrijk.
Je studietijd kan je zelf indelen en eruit halen wat je wil. Wil je weinig vrije tijd eraan besteden, dan kan dat, maar dan kan je op een gegeven moment merken dat het verschil met andere leerlingen groter wordt, wat je motiveert harder aan de bak te gaan.

We krijgen steeds meer praktijkoefeningen waar we achter de tafels vandaan komen, wat ik erg fijn vind aangezien dat meer bij mijn leerstijl past en ik heb nog altijd veel zin om naar de lessen te gaan die door trainers gegeven worden die hun vak echt kennen. Ik krijg er steeds meer zin in zelfs!

Al met al ben ik erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb en kijk ik uit naar wat ik nog meer mag leren.HypenZo is aangesloten bij: