Mijn naam is Chayenne Veugelers, ik ben 28 jaar oud en ik zit in het 1e leerjaar van de beroepsopleiding tot lichaamsgerichte Hypnotherapeut.

Chayenne Veugelers

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met een Hypnotherapeut. Dit omdat ik mijzelf niet lekker in mijn vel voelde en
erg onzeker was door de gebeurtenissen die gespeeld/ nog bezig waren in mijn leven.

Vanaf het eerste moment dat ik bij mijn Hypnotherapeut kwam, merkte ik dat ik mij erg goed voelde bij de sessies. Ik vond zijn werkwijze
ook erg interessant en hoe de sessies mij hielpen vond ik wonderbaarlijk. Vorig jaar besloot ik tijdens een sessie dan ook te vertellen dat
ik een opleiding wou gaan doen. Wat precies was nog niet duidelijk. Ik werk zelf in de gehandicaptenzorg en wou graag de verdieping waar ik telkens naar zocht. Meer bezig zijn met gedragspatronen/ trauma’s , en wat mensen bezig houdt. En voornamelijk, hoe kan ik iemand
helpen om het beste uit zichzelf te halen en hoe zet ik iemand in zijn/haar kracht?

Door erover te praten werd het realiteit. Mijn hypnotherapeut verwees me naar Andine voor meer informatie.
Na het gesprek met Andine over de opleiding was ik helemaal verkocht, nog geen week later heb ik mij aangemeld!

En tot nu toe ben ik erg blij met mijn keuze. De lessen die we tot nu toe hebben gehad zijn erg leerzaam en interessant. In ons leerjaar zijn we met een klein groepje waardoor het erg fijn is om daadwerkelijk met elkaar in gesprek te gaan en te oefenen. Tijdens de opleiding kom je er niet onderuit om naar jezelf te kijken. Je leert erg veel over jezelf en het is fijn om dit ook te kunnen bespreken met je klasgenoten. Natuurlijk kom je jezelf ook een aantal keer tegen tijdens bepaalde lessen. Het is erg fijn dat hier ruimte voor is. De vakken die mij tot nu toe het meeste geboeid hebben is , Regressie & levensloop psychologie en NLP.

De opbouw van de lessen is goed. Ik vind het erg fijn dat er ook veel ruimte is voor praktijkoefeningen. Samen oefenen maakt het makkelijker om de verschillende manieren van Hypnose enz. te leren kennen. De communicatie met de docenten is goed. Wanneer je vragen hebt kun je deze stellen in de Online Leer Omgeving (OLO) Hier kun je onder andere berichten versturen, documenten in je portfolio zetten en de voorbereidingen die je moet doen voor de modules terugvinden.

Toen ik vorig jaar voor de opleiding koos vond ik het wel lastig dat het 4 jaar zou gaan duren. Nu zijn we bijna een jaar verder en is het 1e jaar omgevlogen. Ik kijk positief uit naar de volgende jaren en ben benieuwd wat ons (mij en mijn klasgenoten) nog meer te wachten staat!

Zelf ben ik van plan om mij na deze opleiding nog verder te specialiseren in EMDR en Hypnotherapie in combinatie met Autisme. Echter heb ik besloten om dit verder in mijn opleiding/ na de opleiding te doen zodat het niet te veel in een keer wordt, gezien ons lesrooster ook vaak al erg vol zit met verschillende modules.

De vraag die veel mensen aan mij stellen is :

Wat ga je met deze opleiding doen?

Mijn doel is uiteindelijk een eigen praktijk waar ik mensen in hun kracht mag zetten. Voor nu vind ik alles interessant en ben ik nog zoekende wat ik precies voor specialisatie wil gaan doen in mijn eigen praktijk. Bovengenoemde specialisaties gaan er sowieso komen!

Dus nog veel te doen, veel te leren maar ik kijk hier met veel positiviteit en plezier naar uit!

Liefs,

Chayenne

Meer informatie over onze Opleiding Hypnotherapie? Klik HIER.

 

HypenZo is aangesloten bij: