06 40429440

Hypnotherapie Lichaamsgericht, Coaching, Cursussen, NLP
Hellevoetsluisstraat 25 | 6843HP Arnhem Nederland
| 0618847411
Claudie van Ginneken

Informatie:

Anachroon Therapie is een praktijk voor hypnotherapie, Eenzijdig Relaties Verbeteren en NLP voor volwassenen, jongeren en kinderen. 

Cliënten kunnen met uiteenlopende hulpvragen terecht, van traumaverwerking tot stoppen met roken, van zwangerschapsbegeleiding tot aanhoudende lichamelijke klachten (SOLK), van persoonlijkheidsstoornissen tot relatietherapie, van rouwverwerking tot nieuwsgierigheid naar vorige levens, van hyperventilatie tot chronische vermoeidheid en van angststoornissen tot depressie.

De praktijk onderscheidt zich door de combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht. Klinische en psychotherapeutische hypnose worden zeer zorgvuldig ingezet, vanuit de liefdevolle omhulling van compassie.

Naast de behandeling van cliënten houdt Claudie zich bezig met het opleiden en bijscholen van een nieuwe generatie therapeuten. Zij werkt als docent hypnotherapie aan verscheidene post-HBO-opleidingen. Voor de beroepsvereniging NBVH is zij actief als mentor/supervisor. Voor Academie Hypnos werkt zij onder meer als leertherapeut voor hypnotherapeuten in opleiding. Zij verzorgt bijscholing op het gebied van hypnotherapie, Eenzijdig Relaties Verbeteren, NLP, wetgeving voor praktijkhouders en succesvolle praktijkvoering met Acute Sense Training en in opdracht van diverse opleidingsinstituten en intervisiegroepen. Daarnaast coacht zij therapeuten bij het opbouwen van een nieuwe praktijk en het rendabel en succesvol maken van een bestaande praktijk. Voor de internationale Society of Mental Space Psychology  is zij - als voormalig lid van de Raad van Bestuur - momenteel actief als ambassadeur en tevens actief lid van de Nederlandse SoMSP Academy.

Claudie: "Ik vind het belangrijk dat cliënten zich volledig veilig kunnen weten als ze bij mij in behandeling komen. Dat betekent dat ik deskundigheid belangrijk vindt, maar ook inleving en persoonlijke verbinding met mijn cliënten. Om elke cliënt mijn volle aandacht te kunnen bieden, behandel ik maar een paar cliënten per dag met hypnotherapie.

Ik geniet ook erg van het coachen en opleiden van therapeuten. Fantastisch werk! Omdat elke werkweek voor mij te weinig uren heeft, heb ik niet altijd plek. Maar vragen mag altijd!

Wil je eens overleggen of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me dan even een e-mailtje." 


Voor meer informatie zie de website: https://anachroon.nl/

Aanbevolen:

Reacties

Derk ter Beek
Website is nu opgenomen
Geplaatst door Derk ter Beek op 12-01-2023

Dag Claudie,

Leuk dat je website hebt opgenomen. Ik heb de link naar je website opgenomen.

Dit bericht krijg je vanuit jouw praktijk op de website,

Hartelijke groeten,

Derk.


HypenZo is aangesloten bij:

06 40429440

Lesdagen

vr - za - zo 10:00 - 17:00

Burgemeester Mollaan 34

5582 CK Waalre

BEROEPSOPLEIDING

HYPNOTHERAPIE