Susanne Sauer

Susanne is haar hele leven al op zoek geweest naar zingeving en bewustzijn en vanuit daar is ze allerlei stappen gaan zetten om de diepte van de menselijke geest te onderzoeken. Waarom doet iemand wat hij doet? Hoe geniaal zijn onze overlevingssystemen en hoe kunnen we ze laten werken voor ons i.p.v. tegen ons. En hoe authentiek durven we te zijn?
Sinds 2007 is ze in het psychosociale therapeutische werkveld terecht gekomen.

Na twee opleidingen op HBO plus niveau binnen de reguliere en complementaire sector is ze als destijds begonnen als docent bij een erkende hypnotherapie opleiding. Vanuit daar is ze doorgegroeid en uiteindelijk 10 jaar eigenaar geweest van dit zelfde onderwijsinstituut na de overname van de vorige eigenaren.

Begin 2023 heeft ze het roer omgegooid en sindsdien geeft ze les aan meerdere instituten, geeft lezingen over Medische Hypnotherapie binnen de reguliere zorg en gaat samenwerkingsverbanden aan om een completer traject aan te kunnen bieden binnen opleidingen. Daarnaast is ze zelfstandig Hypnotherapeut in den Haag en heeft ze zich meer gespecialiseerd op co dependentie.

Specialisaties:

Regressie/reïncarnatie therapie
Basishypnose/ suggestologie
Medische hypnotherapie
Co dependentie
Seksueel misbruik
Rouwverwerking

Susanne Sauer verzorgt bij Hypenzo de volgende lessen:

  • Regressietherapie voor ervaren therapeuten
  • Medische hypnose / Solk
  • Regressietherapie (basis)
  • Basis hypnose

HypenZo is aangesloten bij: