Leonne MeijsLéonne Meijs is coach en NLP-trainer in hart en nieren.

Ga je fluitend naar je werk

Wie ben jij en waar word jij gelukkig van. Daar gaat het om. Ga je fluitend naar je werk en kom je vol energie weer thuis? Voor mij draait het om het durven vinden van je autonomie en je hart volgen. 15 Jaar geleden heb ik zelf met NLP die stap gezet en dat was het begin van een prachtig avontuur: Leven en werken vanuit passie, vertrouwen, liefde en plezier.

Als coach en NLP-trainer help ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en geef ik NLP-trainingen bij organisaties en bedrijven. Mijn missie: Mensen met elkaar in verbinding brengen en ondersteunen in het vinden van hun eigen kracht. Kernwoorden: vertrouwen, persoonlijk, inspireren en plezier.

Opleiding en ervaring

Internationaal NLP-Trainer, NLP transpersoonlijke coaching & counseling, Agoog, NLP Healthcoach, BML coach & trainer, Spiritual Business Coaching, Acceptance & Commitment Therapy en TA, Transactionele Analyse.

NLP Coach en trainer, INLPTA gecertificeerd. Eigenaar en oprichter van Aago, Aago Academy en Inner Dreams. Bestuurslid beroepsvereniging VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Initiator en bestuurslid van een regionaal Broodfonds, Pionier en oprichter van BOV Veghel en Social Media Club0413 (IN0413).

Léonne Meijs verzorgt bij Hypenzo de les:

  • Eigen praktijk

HypenZo is aangesloten bij: