Andrea Luijten

Andrea Luijten gelooft in de kracht van bewustwording. Zodra mensen schaduwkanten van zichzelf gaan ontdekken, kunnen ze die gaan onderzoeken en een plaats geven. Als de positieve intenties en behoeften ervan worden vervuld ervaren mensen meer harmonie in zichzelf en kunnen ze groeien naar eigenliefde. Heling vindt plaats door gebruik te maken van hulpbronnen, positieve ervaringen, en kwaliteiten waarover mensen beschikken.
Andrea Luiten houdt ervan haar eigen pad te volgen. Ook in figuurlijke zin. Al vroeg in haar leven raakte ze geïnteresseerd in persoonlijke groei, steeds op een manier die past bij haar eigen wijsheid. Een levenspad, met vallen en opstaan, waarop ze blijft ontdekken en ook anderen uitnodigt tot het bewandelen van hun eigen weg.

Andrea Luijten werkt als psychosociaal hypnotherapeut

Coach en trainer NLP en Verbindend communiceren. Binnen Avila coaching richt zij zich met name op emotionele problematiek, traumaverwerking en psychosomatische klachten. Daarbij begeleidt ze mensen op hun pad naar heling, eigenliefde en autonomie. Hierbij worden klachten bij de oorzaak aangepakt met behulp van o.a. procesgestuurde actieve imaginatie in het onderbewuste.

Andrea Luijten is co-auteur van de boeken De helende kracht van je emoties, Angst de baas en grip op je stress, en Dichterbij komen, Kwetsbaar voelen & krachtig zijn. Haar visie is dat je kunt leren om jezelf te ondersteunen, jezelf vrijer te voelen en je dromen waar te maken door vriendschap te sluiten met je emoties en luisteren naar de boodschap die ze brengen.

Vanuit haar enthousiasme voor de mogelijkheden van hypnotherapie en fascinatie voor het onderbewuste is Andrea Luijten naast docent ook lid van de onderwijscommissie van HypenZo.

Andrea Luijten heeft een 1e graads lesbevoegdheid en ervaring in het middelbare en volwassenonderwijs en was jarenlang zelfstandig ondernemer met haar eigen vertaalbureau.

Andrea Luijten verzorgt bij Hypenzo onderstaande lessen:

  • Emotionele balans
  • Regressietherapie en trauma
  • NLP in trance

 

HypenZo is aangesloten bij: