Stichting HypenZo Burgemeester Mollaan 34 | 5582 CK Waalre

Staan en opvallen: je praktijk rendabel maken

Staan en opvallen: je praktijk rendabel maken
Lesinformatie
Niveau: Basis
Kosten: € 175
Lestijden: 10:00 - 17:00 uur
Doelgroep o.a.

Staan en Opvallen richt zich op het rendabel krijgen van de eigen praktijk. Er zijn in ons vak ook therapeuten die leven van een andere bron van inkomsten en de praktijk er bij doen. Dat geeft vaak ten onrechte de indruk dat je vanzelf een gezonde onderneming krijgt als je goed bent in je vak en je je aan de regels houdt. Het is echter niet eenvoudig om fatsoenlijk je brood te verdienen met hypnotherapie, maar het kan wel degelijk, door verstandige keuzes te maken en (liefst al voordat je start) tijd en aandacht te besteden aan de zichtbaarheid van je praktijk.

Met de bijscholing Staan en opvallen maak je jouw therapeutisch praktijk zichtbaarder

Met staan staan en opvallen leer je antwoord te geven op de op onderstaande vragen.

  1. Wil je meer inkomen als coach of therapeut?
  2. Wil je voldoening ervaren in je werk en meer mensen kunnen helpen?
  3. En plezier en gemak beleven bij het presenteren van je praktijk?
  4. Voor veel therapeuten en coaches is het moeilijk om voldoende te verdienen aan hun praktijk om goed van te kunnen leven. Ze geloven dat de cliënten die bij hen passen vanzelf zullen komen. Dat is helaas niet zo.
  5. Voor een goed draaiende praktijk is het nodig dat je weet hoe je jouw diensten kunt presenteren en verkopen. Daarover is ontzettend veel informatie te vinden op internet, die het allemaal niet duidelijker maakt en elkaar vaak tegenspreekt. Het valt niet mee je praktijk zichtbaar te maken in de 21e eeuw. Veel therapeuten hebben een te laag inkomen of werken ontzettend veel.

In deze workshop Staan en opvallen van 1 dag leer je zichtbaarder te worden als professional en maak je kennis met 3 verschillende manieren om meer te gaan verdienen zonder meer te werken.

Wil je meer informatie over de bijscholing Staan en opvallen? Neem dan contact op via het contactformulier. o.v.v. Staan en opvallen.

Pin It

Hypenzo is aangesloten bij: