Stichting HypenZo Burgemeester Mollaan 34 | 5582 CK Waalre

Eigen praktijk

Eigen praktijk Hypnotherapie
Lesinformatie
Docent: Léonne Meijs
Niveau: Introductie
Kosten: € 290,-
Contacturen: 12
Lestijden: 10:00 - 17:00 uur
NBVH. studiepunten: 6
Doelgroep o.a.
  • Maatschappelijk werkers
  • Overige professionals met mensgerichte functies
  • Hypnotherapeuten
Waarom de module 'Eigen praktijk hypnotherapie'. Als psychosociaal hypnotherapeut zijn we tevens ook ondernemer. Daarmee hebben we ook de verantwoordelijkheid voor het goed draaien van de bonte kermis die we onderneming noemen.

Module Eigen praktijk Hypnotherapie

Het meest krachtige en succesvol is het om een onderneming neer te zetten waarbij de resultaten, de samenwerking met anderen en jouw eigen hoeveelheid energie in balans zijn bij bereiken van jouw droom.

Als therapeut krijg je een hele "gereedschapskist" geleerd hoe je het geluk van anderen én van jezelf zo groot mogelijk kan maken. In deze cursus Eigen praktijk hypnotherapie leer je hoe je deze gereedschapskist ook in kan zetten bij het opzetten van een succesvolle praktijk. Hierbij maken we o.a. gebruik van de inzichten en filosofieën van Jung om, met een speciaal ontworpen kermisspel, tot een voor jou uniek ondernemersplan te komen.

Je leert in de module 'Eigen praktijk hypnothrapie' hoe ondernemen ook een spel kan zijn wat je speelt vanuit je gevoel!

Een eigen praktijk hypnotherapie als therapeut start bij je eigen droom, passie, kracht en gevoel. Dit is maatwerk en daar bestaat voor jou dus geen boek of afvinklijstje voor.
De handleiding van je eigen ZIJN is de krachtigste gids.
Het bewust ZIJN, reflecteert wat het onderbewust IS

Wil je meer informatie over de module Eigen praktijk hypnotherapie ? Neem dan contact op via het contactformulier. Vermeld hierin dat je meer informatie wilt hebben over de module Eigen praktijk Hypnotherapie.

 

Pin It

Hoe kan ik vanuit mijn gevoel tot mijn droom van een succesvolle eigen praktijk komen?

  1. Wat zijn hierbij mijn hulpbronnen?
  2. Wat zijn mijn hindernissen?
  3. Wat heb ik nodig en wie kan mij daarbij helpen?

De student kan na het volgen van deze bijscholing een een gedegen analyse van de sterke en zwakke punten van de eigen praktijk maken, en een aantal modellen gebruiken om dit op een goede manier te doen. Daarnaast krijg je op deze dag inzicht in de verschillende juridische, fiscale en organisatorische mogelijkheden bij het oprichten van een eigen praktijk

Ondernemen is een spel vanuit je gevoel!  

Je hoeft daarom niets voor te bereiden, de dag wordt vanuit je eigen gevoel en kracht vormgegeven

Hypenzo is aangesloten bij: